Noul cablu Milimat de 100 W/m2 si Milimat 150W/m2 cu o latime de 0,5m si o lungime de la 1 la 22 m ...

Firma RIVOV a marit termenul de garantie a produselor Nexans de la 10 ani la 20 de ani, fiind astfel singurele ...

Incalzire electrica in pardoseala

Instalatii de topire a zapeziiRivov SRL - Incalzire electrica prin pardoseala - Sisteme de dezapezire

Tot mai multi oameni din jurul lumii descopera confortul conferit de incalzire electrica prin pardoseala.
Instalatia de incalzire electrica prin pardoseala, ce ofera caldura de confort poate fi montata in aproape orice tip de pardoseala din casele si birourile dumneavoastra. Incalzirea prin pardoseala se poate utiliza atat ca incalzire unica a spatiilor, cat si ca incalzire de confort.

De asemenea , tot mai multi oameni apeleaza la sisteme de dezapezire pentru a beneficia de strazi degajate de depunerile naturale de precipitatii sub forma de ninsoare si elibererea de gheata care incurca atat de mult traficul iarna, punand in pericol viata pietonilor sau autovehiculelor, astfel oferindu-se un trafic si acces normal pe alei, strazi inclinate.

Prin sisteme de dezapezire, strazile, aleile, scarile si alte sectoare din exteriorul casei se mentin dezghetate, dezapezite si uscate pe toata durata sezonului rece.

Pentru a clarifica unele dubii legate de incalzirea prin pardoseala, am dedicat o sectiune a acestui spatiu virtual "Pro si contra ", unde datele trecute sunt rezultatele unor studii temeinice in institute speciale si la un esantion reprezentativ de populatie.

Pentru a va demonstra increderea in produsele distribuite, RIVOV va ofera 10 ani garantie la toate produsele electrice de incalzire prin pardoseala.