Noul cablu Milimat de 100 W/m2 si Milimat 150W/m2 cu o latime de 0,5m si o lungime de la 1 la 22 m ...

Firma RIVOV a marit termenul de garantie a produselor Nexans de la 10 ani la 20 de ani, fiind astfel singurele ...

Incalzire electrica in pardoseala

Instalatii de topire a zapezii

Nexans din Norvegia

Firma NEXANS din Norvegia, producator de rang international de cabluri electrice de incalzire prin pardoseala si alte accesorii de incalzire electrica, are deja un nume puternic pe plan international, nume dat si de vechimea sa, prima data a inceput sa produca in anul 1926, precum si de fiabilitatea foarte crescuta a produselor sale.
Un bun exemplu ar fi, un studiu facut de firma asupra unor sisteme productie proprie, instalate in anul 1951, care functioneaza perfect si astazi, la mai bine de 54 de ani dupa instalare.
Dupa studii de piata, despre compania NEXANS s-ar putea puncta urmatoarele fapte :

  • firma NEXANS detine cea mai mare experienta in lume in domeniu
  • NEXANS are una dintre cele mai largi piete de distributie in domeniu pe mapamond
  • firma NEXANS dezvolta tehnologii avansate de productie, tehnologia unica de matisare de cabluri electrice de incalzire si patentul pentru cablul "MiliMat"
  • are un numar de peste un milion de unitati de instalatii de incalzire complete de anvergura mare, sub incidenta garantiei in momentul de fata
Nexans partener RIVOV

ELECTRICFOR din Spania

Compania ELECTRICFOR din Spania este o companie infiintata ca ElectricFor de mai bine de 30 de ani. Firma are o istorie cu o istorie a transformarii sale pana la forma de azi de mai bine de 80 de ani, din anul 1918, oferind inca din acea perioada o larga paleta de produse, pentru toate necesitatile pietei in dezvoltare.

ELECTRICFOR partener RIVOV