Noul cablu Milimat de 100 W/m2 si Milimat 150W/m2 cu o latime de 0,5m si o lungime de la 1 la 22 m ...

Firma RIVOV a marit termenul de garantie a produselor Nexans de la 10 ani la 20 de ani, fiind astfel singurele ...

Incalzire electrica in pardoseala

Instalatii de topire a zapezii

Incalzirea podelelor in constructii din beton

Sistemele de încălzire cu acţionare directa cer 60-100 W/m2. Aceste sisteme cer o capacitate termica mica iar cablurile de aproape de este permis de sistemele naţionale de reglementare. In mod normal asta înseamnă ca cablul de încălzire este amplasat la un maxim de 50 mm (2”) grosime de suprafaţa podelei. In renovare sau acolo unde spaţiul este esenţial cablul special poate fi pus la o grosime de 10-15 mm.
Sistemele de incalzire prin acumulare (depozitare) cer 150-200 W/m2. Aceste sisteme cer ca cablul de încălzire sa fie instalat intr-o podea -beton din masa înalta termic. De obicei aproximativ 100 mm (4”) de masa beton este pusa deasupra insularii de mare densitate iar cablurile sunt instalate deasupra masei si acoperite cu aproximativ 50 mm (2”) de material.


Pentru încălzirea de confort in construcţii concrete recomandam folosirea cablului de încălzire TXLP cu un singur sau dublu conductor. Pentru aflarea corecta a cablului de încălzire necesar folosiţi formula de deasupra C-C[m]- suprafat neta: lungimea cablului [m] C-C distanta dintre îndoiri.