Degivrare

HomeDegivrare

Cablurile de incalzire Nexans sunt perfecte pentru instalatiile de topire a ghetii si zapezii.Acestea sunt cablurile rezistive TXLP si Defrost Snow.

Puterea necesara pentru topire  zăpezii este în mod normal cuprinsă între 250W/m2 și 350W/m2. Puterea care trebuie instalată este determinată în principal de condițiile climatice și sistemul de control.
Pe drumuri, drumuri de acces, trotuare etc. ar trebui instalat cablul de încălzire pe o bază nivelată formată din piatră / nisip compactat sau similar. Acoperirea poate fi asfalt, beton sau blocuri de pavaj / piatră. Pentru usurinta de instalare recomandăm utilizarea cablului Defrost Twin pentru zăpadă în aer liber și aplicații de topire a gheții. Când utilizați cabluri tradiționale de încălzire, cum ar fi TXLP, instalat pe o bază izolată, un fir plasa trebuie să fie pusă deasupra izolației. Atașarea cablurilor la aceasta plasă va împiedica presarea / compactarea cablurilor.     Precautii speciale pentru asphalt

Pentru toate instalațiile exterioare, trebuie să aveți grijă atunci când acoperiți cablurile de incalzire. Nu aruncați pietre sau plăci pe cablul de încălzire. Asfaltul nu trebuie să aibă o temperatură mai mare de aproximativ 160°C (320°F).

Cablul trebuie mai întâi acoperit manual de un strat subțire de asfalt

înainte ca grosimea totală să fie așezată și compactată cu mașini / vehicule.

Dacă cablurile de încălzire trebuie să fie turnate în beton, este important ca suportul este stabil, iar betonul este compactat.
Cablurile vor fi acoperite cu asfalt de 50 mm (2 ”), beton, sau blocuri de nisip și pavaj.

Contactează-ne acum!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Website realizat de UtilHelp Software&Solutions

    Sună acum!