INCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA

HomeINCALZIRE ELECTRICA IN PARDOSEALA

Electricitatea este folosită în întreaga lume ca sursă pentru încălzirea caselor și este cea mai comuna sursa de energie. Deoarece resursele pentru aprovizionarea cu petrol și gaze sunt epuizabile, multe din tarile lumii vor căuta surse prietenoase de energie,regenerabile și ecologice.Puterea vantului, energia solară, puterea atomică si hidroenergia sunt câteva posibile soluții.Aceste surse de energie care produc electricitate vor putea fi unicele optiuni viabile.

Incalzire electrica in pardoseala are numeroase avantaje in comparatie cu alte forme de incalzire.

Cablurile de incalzire electrica sunt economice, usor de instalat si nu genereaza costuri pentru mentenanta anuala.

Sistemul de incalzire electrica in pardoseala va da posibilitatea de a opri incalzirea in locuinta dvs. pe timp de vara si sa optati pentru incalzirea de comfort doar pentru pardoseala din bai.

Prin termostatele moderne utilizate la sistemele de incalzire in pardoseala, aveti posibilitatea de a economisi energie electrica, prin setarile personalizate ale temperaturii, pentru mod de functionare zi sau noapte.

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala

Utilizarea energiei electrice pentru încălzirea locuintelor devine din ce în ce mai raspandita și mai populara. Odata ce ai

a făcut alegerea de a folosi electricitatea pentru a-ți încălzi casa, avantajele sunt numeroase,incălzirea prin pardoseală devenind alegerea firească pentru mulți, pentru motive evidente. Este un sistem de incalzire invizibil, vă eliberați spațiu pe perete în comparație cu soluții cu panouri incalzitoare montate pe perete, este inodor, iar temperatura este ușor de controlat astfel economisand energie electrica.Economiile pot fi realizate cu untermostat modern cu funcții avansate de control.

Căldura de la încălzirea prin pardoseală este o căldură radiantă

– ceea ce înseamnă că aerul din camera este încălzită și acolo va fi

să fie mai puțină diferență de temperatură de la podea la tavan comparativ cu camere cu încălzire montată pe perete.

Încălzirea aerului la nivelul etajului va asigura o căldură confortabilă distribuita în toată camera.Căldura nu se va acumula aproape până la tavan, așa cum este cazul cu încălzirea prin convecție.

Gama noastră de produse include cabluri de incalzire traditionale pentru  instalare sub plăci ceramice în camere umede până la instalare sub pardoseli de tip lemn și unde înălțimea ar putea fi o problemă.

Covoarele noastre devin din ce în ce mai populare pentru instalarea lor rapidă și ușoară.

Produsele noastre sunt potrivite pentru proiecte de renovare precum și

construcție clădire nouă.

Incalzirea electrica in pardoseala poate fi utilizata ca unica sursa de incalzire sau combinata cu alte surse de incalzire.

Acest tip de incalzire este recunoscut pentru avantajajul de a oferi o temperatura ambientala comfortabila si placuta.

Sistemele de incalzire electrica in pardoseala sunt ideale pentru orice tip de incapere, de exemplu, bai, toalete, holuri, camere de zi, dormitoare, bucatarii, spatii de joaca pentru copii.

Daca comparam încălzirea montată pe perete cu încălzirea prin pardoseală, este dovedit că poți avea o setare temperaturii cu 2-3 ° C mai scăzută cu încălzire prin pardoseală și se atinge același nivel de confort.Acest lucru are ca rezultat un potențial de 5-10% reducerea consumului de energie doar prin alegerea încălzirii prin pardoseală.

Contactează-ne acum!

    Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

    Website realizat de UtilHelp Software&Solutions

    Sună acum!